Universitat Rovira i Virgili

Premi Antoni Pedrol i Rius

Resolta la convocatòria del Premi Antoni Pedrol i Rius a la millor Tesi Doctoral en Dret Local (II edició)

D'acord amb els barems establerts per la base núm. 7 de la Convocatòria de la II edició del Premi Antoni Pedrol Rius a la millor tesi doctoral en dret local, any 2019, el Jurat, reunit el 13 de març de 2020 a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. Veure resol·lució

Oberta la convocatòria del Premi Antoni Pedrol i Rius a la millor Tesi Doctoral en Dret Local (II edició)

La Càtedra d'Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín de la Universitat Rovira i Virgili (URV), conjuntament amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, convoca la II edició del Premi Antoni Pedrol i Rius a la millor Tesi Doctoral en Dret Local de 2019.

La finalitat de la present convocatòria és distingir i premiar els autor/es que presentin les millors tesis doctorals defensades a qualsevol Universitat espanyola durant el curs acadèmic 2018-2019, per la seva contribució a la generació de coneixement en les disciplines que conformen el dret local, des de la perspectiva d'anàlisi de l'ordenament jurídic internacional, europeu, espanyol, i/o autonòmic.

A aquesta segona edició, el Premi compta amb dues modalitats: la modalitat 1, per a les tesis doctorals ja publicades o acceptades per a la seva publicació en el moment del tancament del termini de presentació de sol·licituds; i la modalitat 2, per a les tesis doctorals no publicades ni acceptades per a la seva publicació en el moment del tancament del termini de presentació de sol·licituds i que no es comprometi la seva publicació amb cap editorial abans d'adoptar-se la decisió sobre l'atorgament del Premi.

Termini màxim de presentació de sol·licituds: 15 de de gener de 2020