Universitat Rovira i Virgili

El Dr. Antoni Carreras guanya l’accèssit al Premi “Estudios Financeros 2018” del CEF

El Dr. Antoni Carreras, professor de l'àrea de Dret Constitucional del Departament Dret Públic, ha  guanyat un accèssit al Premi "Estudios Financeros 2018" del CEF dins la categoria d'Educació i noves Tecnologies, amb el títol: "Cómo hacer del derecho constitucional una materia amigable con la complicidad de la Sociedad"

En la mateixa convocatòria la Dra. Diana Marín i la Dra. María Estela Rivas, professores del Departament de Dret Privat, Processal i Financer, han guanyat l'accèssit dins la categoria de Tributació.

El "Centro de Estudios Financieros", des dels seus inicis, ha considerat que la innovació és un dels pilars fonamentals que permeten el creixement de les empreses i, per extensió, de tota la societat. Per això, amb l'objectiu de "reconèixer i estimular la mà d'obra creadora i d'investigació, valorant el seu caràcter pràctic", va crear el 1991 el Premi Estudis Financers.

És una fita molt important, que tres professors de l'FCJ hagin aconseguit aquest premi i des del Departament de Dret Públic volem fer arribar la nostra felicitació.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar