Universitat Rovira i Virgili

El professor Óscar Requena guanya un premi a la millor tesi doctoral

Óscar Requena Montes, professor de l'Àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social del Departament de Dret Públic, ha guanyat el premi atorgat per la "Asociación Española de Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social" a la millor tesi doctoral defensada durant els anys 2018 i 2019.

La tesi del Dr. Óscar Requena, defensada a la Universitat de València, porta per títol "Formación profesional continua y prestación de trabajo: el artículo 23 del Estatuto de los Trabajadores como mecanismo de conciliación" i va ser dirigida pels professors Fernando Fita Ortega i Ángel Blasco Pellicer.

El premi va ser creat amb l'objectiu de premiar l'excel·lència en les etapes inicials de la carrera acadèmica. Han format part del Jurat: Joaquín García Murcia (Universidad Complutense de Madrid), Sebastián de Soto Rioja (Universidad de Huelva), Carolina Gala Durán (Universitat Autònoma de Barcelona), Mª de los Reyes Martínez Barroso (Universidad de León) i Raquel Yolanda Quintanilla Navarro (Universidad Rey Juan Carlos).

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar