Universitat Rovira i Virgili

Ampliació del termini de la convocatòria del Premi Antoni Pedrol i Rius a la millor Tesis Doctoral en Dret local (III edició. 2020)

La Càtedra d'Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín, conjuntament amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV), convoquen la III edició del Premi Antoni Pedrol i Rius a la millor Tesi Doctoral en Dret Local 2020.

La finalitat d'aquesta convocatòria és distingir i premiar als autors que presenten les millors tesis doctorals defensades a qualsevol Universitat de l'Estat espanyol durant el curs acadèmic 2019-2020, per la seva contribució a la generació de coneixement en les disciplines que conformen el dret local, des de la perspectiva de l'anàlisi de l'ordenament jurídic internacional, europeu, estatal, autonòmic i/o local.

En aquesta tercera edició, el Premi compta amb dues modalitats:

· Modalitat 1, per a les tesis doctorals ja publicades o acceptades per a ser publicades en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

· Modalitat 2, per a las tesis doctorals no publicades ni acceptades per a ser publicades en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i que no es comprometi la seva publicació amb cap editorial abans d'adoptar-se la decisió sobre l'atorgament del Premi.

Termini màxim de presentació de sol·licituds ampliat: dilluns, 12 d'abril de 2021

Elements relacionats

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar